Smarter 2016 -älyverkkoseminaari

Smarter 2016 -älyverkkoseminaari kokosi energia-alan asiantuntijat Vantaalle.

Rejlersin liiketoimintajohtaja avasi tilaisuuden, jonka jälkeen toimialajohtaja Timo Holmberg esitteli Rejlersin Visio 2020:n ja energiatoimialan palvelut.

Seminaarin aluksi kansanedustaja Kai Mykkänen valotti Suomen energiatulevaisuutta eduskunnasta katsottuna. Lisäksi käsiteltiin verkkoyhtiöiden tulevaisuuden visioita muuttuvassa toimintaympäristössä, uutta valvontamallia, Datahub-hankkeen tilaa ja NBS-hankkeen kuulumisia.

- Olen seminaarissa Rejlersin yhteistyökumppanina. Alalla tapahtuu nyt paljon, ja on tärkeää pysyä ajan tasalla. Esimerkiksi kysyntäjoustot ja hajautetun tuotannon hallinta ovat juuri nyt pinnalla. Tähän seminaariin on kerätty kaikkein mielenkiintoisimmat aiheet yhdelle päivälle, kiittelee Kaj Saarnio VIA Group Oy:stä.

Lounaan jälkeen perehdyttiin Roadmap 2025 ja Visio 2035 -hankkeisiin,  verkkoyhtiön hinnoittelumallien päivitykseen 2020-luvulle, AMR-mittaustietojen hyödyntämiseen asiakasanalyyseissä, maasulkuvirran kompensointratkaisuihin sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristöasioiden huomioimiseen jakeluverkkotoiminnassa.

Seminaariin osallistui yli 50 Rejlersin asiakasta ja yhteistyökumppania.