Rejlers valittu LVIJA- ja sähkösuunnittelijaksi ESPER-hankkeeseen

Rejlers toimittaa LVIJA- ja sähkösuunnittelun Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ESPER-hankkeeseen.

Kohde toteutetaan vaiheittain ja sen suunnittelu ajoittuu vuosille 2015 - 2018. Koko kohde on valmis 2020. Rejlersin LVIJA-  ja sähkösuunnittelun työmäärä on noin 28 000 tuntia.

- Saadut sopimukset ovat erittäin merkittäviä Rejlersin Mikkelin ja Vantaan talotekniikan osastoille. Pitkäjänteinen osaamisen, resurssien ja yhteistyön kehittäminen vaativiin sairaalakohteisiin antoivat mahdollisuuden projektien voittamiseen, kertoo toimialajohtaja Timo Tenninen.

 ESPER-reformiin liittyvän rakentamisen kokonaiskustannusarvio on n. 105,7 milj. € ja rakentamisaika n. 6 vuotta. Investointi on merkittävä panostus sosiaali- ja terveyspalveluihin Mikkelin alueella. ESPER-hankkeessa sairaala-alueelle rakennetaan uutta tilaa n. 18 800 brm² ja vanhoja tiloja peruskorjataan n. 22 500 brm² laajuudelta.

ESPER-työnimellä kutsutun hankkeen tavoitteena on yhdistää Mikkelin kaupungin perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito sekä sosiaalityö yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi samalle alueelle, nykyiselle sairaalakampukselle.

Rejlers Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita sekä projektitoimituksia monialaiselle teollisuuden, energian, rakentamisen sekä infran asiakaskunnille 14 paikkakunnalla Suomessa. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2014 oli noin 34,1 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä tällä hetkellä on yli 460 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -yhtiötä. Rejlers AB työllistää tällä hetkellä yli 1800 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

 

Lisätiedot:

Timo Tenninen, toimialajohtaja, p. 040 040 3902, Timo.Tenninen@rejlers.fi