JS-Verkot Rejlersille

Suur-Savon Sähkö Oy ja MPY Palvelut Oyj ovat myyneet JS-Verkot Oy:n osakekannan Rejlers Oy:lle.

JS-Verkot on Suur-Savon Sähkön ja MPY Palvelujen vuonna 2014 perustama sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja ylläpidosta vastaava asiantuntijayritys, jossa työskentelee 11 asiantuntijaa.

JS-Verkkojen toiminta on kehittynyt positiivisesti vuosina 2015–2016. Yrityksen yksitoista työntekijää siirtyvä Rejlers Oy:n palveluksen vanhoina työntekijöinä.

– Rejlersin palvelutarjonta on hyvin monipuolinen, ja tämä sujuvoittaa laajempien asiantuntijapalveluiden hankintaa projekteihimme. Saamme palvelut jatkossa keskitetysti samalta yhteistyökumppanilta, taustoittaa Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja Perttu Rinta.

– Rejlersillä on laaja näkemys alan uusimpiin teknisiin ratkaisuihin ja menetelmiin. Lisäksi skaalautuvat resurssit mahdollistavat nopeamman toimitusajan uusille laajakaistahankkeille Etelä-Savossa. Se tulee varmasti tarjoamaan parempaa asiakaskokemusta uusille asiakkaillemme, jatkaa MPY Palvelujen toimitusjohtaja Pekka Mettälä.

– JS-Verkot täydentää hyvin Rejlersin palveluita ja saamme lisää osaamista ja henkilöitä palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin. JS-Verkot on Rejlersin tavoin aktiivisesti kehittänyt sähkö- ja tietoliikenneverkkojen yhteisrakentamiseen liittyviä palveluita. Saamme myös selkeää synergiahyötyä, kun henkilöt siirtyvät samoihin tiloihin Rejlersin nykyisen henkilöstön kanssa Mikkelissä. Tämän jälkeen Rejlersillä on yli 80 työntekijää Mikkelissä ja Energia ja Infra -toimialalla Suomessa yhteensä 140 henkilöä, kertoo Energia ja Infra -toimialan toimialajohtaja Timo Holmberg.

Median yhteydenotot: 

Perttu Rinta, toimitusjohtaja, Suur-Savon Sähkö Oy, puh. 050 066 1221
Pekka Mettälä, toimitusjohtaja, MPY Palvelut Oyj, puh. 040 504 2019
Timo Holmberg, toimialajohtaja, Rejlers Oy, puh 044 094 4461

Suur-Savon Sähkö on energiakonserni, joka myy ja tuottaa energiaa sekä huolehtii sen toimituksesta Päijänteen itäpuolisella Järvi-Suomen alueella. Konserni toimittaa sähkö- ja lämpöenergiaa yli 100 000 asiakkaalle yhteensä 2 200 GWh vuodessa. Konsernin liikevaihto on 154 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 100.

MPY Palvelut Oyj on suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka palveluksessa on yli 100 ICT-alan ammattilaista. Tuotamme palveluja niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille tavoitteenamme toimialan paras asiakaskokemus. MPY Palvelut toimii Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla ja yrityksen liikevaihto on 24 miljoonaa.

Rejlers on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista alan asiantuntijaorganisaatioista Pohjoismaissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2015 oli noin 38 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 500. Yrityksen tavoite on kasvattaa henkilöstön määrä 700:aan vuoteen 2020 mennessä.