Rejlers ja Virtuaalitodellisuus Alihankinta 2016 -messuilla

Rejlers tarjoaa syksyn mielenkiintoisimman mahdollisuuden Alihankintamessut 2016 osastollaan E1120, 27.–29. syyskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Osastollamme pääset sisään Virtuaalitodellisuuteen!

Lisäksi kerromme teollisen internetin mahdollisuuksista ja tuloksista, joita olemme saavuttaneet RIoT-hankkeessamme. Tule ideoimaan yhdessä kuinka IoT:n avulla voimme kehittää liiketoimintaasi uusia menetelmiä ja palveluita. Osastollamme on myös paikalla Energia-asiantuntijoitamme, joiden kanssa voit keskustella energian tuotantoon, jakeluun ja energiatehokuuteen liittyvistä kysymyksistä.


TunneTila - Koe Virtuaalitodellisuus

Kuinka tärkeää olisi tietää, millaiseksi rakennus muodostuisi arkkitehtien suunnitelmien pohjalta?

Kuinka paljon säästöä syntyisi, jos voisit tarkastella suunniteltua kohdetta oikeassa mittakaavassa aivan kuin olisit kohteessa sisällä ja löytää näin mahdollisia ongelmakohtia?

Kuinka kutkuttavaa olisi olla osa virtuaalimaailmaa?

Se on mahdollista! Tule osastollemme E1120 testaamaan Virtuaalitodellisuus. Rejlersin mallintamassa Tilassa voit liikkua kuten todellisuudessa, kokemus on vertaansa vailla. Testaajien kesken arvomme Oculus Rift -virtuaalilasit! Lisäksi kokonaissuunnittelun tilaajalle tarjoamme virtuaalimallin kaupan päälle. Lue lisää Rejlersin Virtuaalitodellisuudesta.


Osallistu Rejlers-seminaariin 29.9. klo 13.45 - 14.45

TOP-aiheitamme ovat Virtuaalitodellisuuden hyödyntämismahdollisuudet nyt ja lähitulevaisuudessa, IoT:n mahdollisuudet toiminnan mittaamisessa ja tehostamisessa sekä Energian tuotanto ja kulutus murroksessa.

Tilaisuus on maksuton. Seminaari on kokoustila Blenheimissä, jonka löydät kokoustilakäytävästä 2. kerroksesta.


Rekisteröidy nyt

Rekisteröitymällä tästä kävijäksi jo ennakkoon pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta.


Tervetuloa, tavataan osastolla E1120!