Rejlers mukana Arkkitehtuuripäivässä - Avoimet ovet Tampereella

Maanantaina 3. lokakuuta vietetään kansainvälistä arkkitehtuurin päivää. Rejlersin Tampereen toimistolla on avoimet ovet niin yleisölle kuin alan opiskelijoille ja kollegoillekin.

Valtakunnallisena arkkitehtitoimistojen ja työhuoneiden avoimien ovien päivänä tavoitteena on saada arkkitehtuurille sen ansaitsema huomio. Päivän aikana tuodaan esille arkkitehtien roolia suunnitteluhankkeissa, esitellään ajankohtaisia projekteja, pidetään arkkitehtuuriklinikoita ja keskustellaan ihmisten kanssa arkkitehtuuripäivän hengessä.

TunneTila - koe Virtuaalimaailma

Haluatko kokea Tilan? Haluatko kulkea rakennuksessa ennen toteutuspäätöstä? Pitääkö käyttäjien tehdä päätös tilankäytöstä? Onko järjestelmähuolto koulutettava ennen todelliseen tilaan menemistä?

Rejlersin suunnitelmat voidaan viedä HTC Vive VR -järjestelmään, jossa voi kokea kaiken kuin olisi suunnitellussa Tilassa. Tilassa voi liikkua kuten todellisuudessa, kokemus on vertaansa vailla.

Ja koska kokemusta ei voi kuvailla, tarjoamme mahdollisuuden kokea virtuaalitodellisuus Tampereen toimistollamme. Arkkitehtiryhmämme Rakentamisen toimialalta on valmiina esittelemään järjestelmän ja ohjaamaan sinut TunneTilaan.

Tavataan toimistollamme Pinninkatu 55 A:ssa maanantaina 3.10. klo 12-17. Tervetuloa!