Rejlers ja ESE yhteistyöhön aurinkovoimalaitosten suunnittelussa

Rejlers on sopinut Etelä-Savon Energia Oy:n kanssa aurinkovoimalaitosten suunnitteluyhteistyöstä. Yritykset konseptoivat yhdessä Suomen olosuhteisiin soveltuvan aurinkovoimalaitoksen, joka skaalautuu eri kokoluokkiin asiakastarpeiden mukaan. Suunnittelun lähtökohtana ovat elinkaaren hallintaan liittyvät erityistarpeet ja monipuoliset kustannustehokkaat ratkaisut.

Yhteistyön myötä Rejlers ja ESE kehittävät aurinkovoimaloiden kokonaisratkaisuja ja palvelukonsepteja. Yhteistyö aloitetaan ESE:n Pitkäjärven 300 kWp aurinkovoimalahankkeen myötä, johon Rejlers toteuttaa suunnittelun. Suunnittelu sisältää sähköverkkoliitynnän, sähkösuunnittelun, tietoliikenneverkon, mittaustekniikan, valaistuksen suunnittelun ja videovalvonnan suunnittelun. Lisäksi Rejlers on mukana rakennuttamisessa, valvonnassa ja maankäytön suunnittelussa, mahdollisesti myös maastosuunnittelussa.

Lisätietoja:
Lasse Kankainen, palvelupäällikkö, p. 040 739 1690, lasse.kankainen@rejlers.fi
Toni Hannula, asiakkuuspäällikkö, p. 044 735 3770, toni.hannula@ese.fi

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) on Mikkelin kaupungin omistama energiakonserni. Konserni on sertifioitu ympäristöystävällisen energian tuotannossa, myynnissä ja jakelussa.