Rejlers Oy on Rejlers Finland Oy 1.1.2017 alkaen

Rejlers Oy:n nimi on muuttunut Rejlers Finland Oy:ksi 1.1.2017 alkaen.

Nimenmuutoksella halutaan selkeyttää konsernirakennetta. Rejlers AB on Tukholman pörssissä noteerattu yhtiö ja sen maakohtaiset yritykset ovat Rejlers Finland Oy, Rejlers Sweden AB ja Rejlers Norway AS.

Muut Rejlersin tiedot, esimerkiksi Y-tunnus, pysyvät ennallaan. Nimenmuutos ei edellytä olemassa olevien sopimusten päivittämistä.

 

Rejlers Finland Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 18 paikkakunnalla.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2015 oli noin 38 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 500 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -yhtiötä. Rejlers AB työllistää yli 2100 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.