Carunan turvallisuuspalkinto Rejlersin Taneli Vihannolle

Carunan johtoryhmä on jakanut kaksi Carunan henkilökohtaista turvallisuuspalkintoa vuodelle 2016. Toinen henkilökohtaisen palkinnon saajista, Taneli Vihanto, työskentelee Rejlers Oy:ssä.

Palkitsemisen perusteluissa todetaan, että Taneli tarttuu jämäkästi asioihin ja lisäksi hänellä on hyvä ja rakentava tyyli. Taneli on ottanut hienosti turvallisuuskoordinaattorin tehtävät hoitoonsa ja kehittää toimintatapoja jatkuvasti yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

Carunan turvallisuuspalkinto jaetaan nyt toista kertaa.

"Palkitsemalla turvallisuudessa kunnostautuneita urakoitsijoita Caruna haluaa antaa heille julkista tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja hyvästä turvallisuusasenteesta. Palkinto voidaan myöntää mistä tahansa perustellusta työstä turvallisuuden edistämiseksi", kertoo Carunan turvallisuuspäällikkö Piia Häkkinen.

”Olen iloinen ja ylpeä siitä, että Caruna valitsi Tanelin palkinnon saajaksi. Turvallisuuskoordinointi on merkittävässä osassa Sähköverkot-liiketoiminnassamme ja saa nyt hienosti tunnustusta”, iloitsee liiketoimintajohtaja Jani Viljakainen, Tanelin esimies.

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys. Sillä on noin 20 prosentin markkinaosuus Suomen paikallisesta sähkönsiirrosta. Caruna vastaa 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönsiirrosta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa.