Merkittävä rautatiehankkeiden asiantuntija CMN Service Oy Rejlersille

Rejlers on hankkinut CMN Service Oy:n osake-enemmistön. CMN Service Oy on rautatiehankkeisiin erikoistunut asiantuntija. Sen liikevaihto on noin 4 milj. €. Osapuolilla on sopimus loppujen osakkeiden kaupasta.

CMN Service Oy on vuonna 2013 perustettu rautatiehankkeiden asiantuntija, jolla on kokemusta merkittävien projektien rakennuttamisesta ja valvonnasta. Sen erityisosaamista on rautateiden päällys-, silta- ja tunnelirakenteet. Yrityksellä on merkittävä tilauskanta.

Rejlersillä on vuosikymmenien kokemus raideliikenteen hankkeista. Sen palveluksessa on yli 120 väyläalan ammattilaista Pohjoismaissa. Vahvinta osaamista Suomessa ovat raideliikenteen sähkö- ja turvalaiteratkaisujen suunnittelu, projektinjohto sekä työmaavalvonta. Väylärakennuttajat kuuluvat yli 460 hengen rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijaryhmään, joka koostuu telecom-, sähköverkko- ja teollisuusprojektien asiantuntijoista. 

–Yhdessä Rejlersin kanssa voimme tarjota jatkossakin hankkeiden hoitamisen kokonaisvaltaisesti, ammattitaidolla ja hyvällä asenteella, taustoittaa CMN Service Oy:n toimitusjohtaja Kari Nieminen. Uskon, että Rejlers on hyvä työnantaja ja pystyy tarjoamaan työntekijöille monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä. 

–CMN Service täydentää erinomaisesti Rejlersin osaamista. Tarjoamme kattavat ratahankkeiden palvelut ja uskon, että yhdessä muodostamme erittäin kilpailukykyisen ratarakennuttaja- ja valvojayksikön, kertoo Liikenneväylät-osaston liiketoimintajohtaja Kristian Uusitalo.

Rejlers hakee myös lisää osaajia raideliikenteen projektinjohto- ja valvontatehtäviin Kouvolaan, Vantaalle tai Kokkolaan. Katso avoimet paikat täältä.