Aviapolis kasvaa, Rejlersille uusia kohteita

Rejlers Oy on valittu Aviapoliksen palvelukeskuksen sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien suunnittelijaksi. Työn tilaaja on Lentoasemakiinteistöt Oyj (LAK Oyj).

Aviapolis, palvelukeskus

Kohteen suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja louhintatyöt on tehty. Rakentamisen on tarkoitus alkaa toukokuussa 2017. Rakennuksessa on noin 12 300 brm2:ä.

LAK on lentoasemien operoinnista vastaavan Finavian omistama kiinteistöyhtiö. Se vuokraa lentoasemilla sijaitsevista rakennuksista toimitiloja lentoliikenteen palveluketjuun kuuluvien yritysten ja lentoaseman läheisyydestä hyötyvien yritysten tarpeisiin.

Aviapolis II, toimistokiinteistö

Skanska Talonrakennus Oy on valinnut Rejlers Oy:n Aviapolis II -toimistokiinteistön sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien suunnittelijaksi.

Suunnittelu kohteessa on parhaillaan käynnissä. Rakennus on kooltaan noin 9 660 brm2 ja se valmistuu maaliskuussa 2018.

Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Alueella toimii yli 1000 yritystä, joissa työskentelee 35 000 henkilöä. Toimistojen lisäksi alueelle rakennetaan liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja. Aviapoliksen seudun monipuolinen kehittäminen takaa myös palveluiden laajan saatavuuden.

Aiemmat referenssit alueella:

Aviabulevardi

Clarion Hotel Helsinki Airport