Antti Lilleberg Uudet palvelut ja tuotekehitys -yksikön johtoon

Antti Lilleberg aloitti Rejlersin vasta perustetun Uudet palvelut ja tuotekehitys -yksikön johtajana 9.1.2017. Hänen vastuullaan on asiakaslähtöisten tuotekehitys- ja tuotteistamishankkeiden läpivienti ja kaupallistaminen. Niihin kuuluvat mm. IoT-, VR-, AR-, 3D-tulostus- ja turvallisuushankkeet eri toimialoille.

Rejlers on valveutunut ko. alan toimija, joka toimii laite- ja ohjelmistotoimittajista riippumattomana palveluiden tuottajana. Näin asiakkaan tarpeisiin valitaan tarpeeseen sopivimmat ratkaisut ja nivotaan ne toimivaksi kokonaisuudeksi.

– Uusi yksikkö auttaa Rejlersiä kehittymään ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin paremmin, sanoo Antti Lilleberg. Tuotteistettujen palveluiden merkitys Rejlersin liiketoiminnassa on kasvamassa ja asiakkaat myös odottavat syvempää osaamista tuotekehityksessä. Uuden yksikön avulla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, Antti Lilleberg jatkaa.

Antti Lilleberg on aiemmin toiminut mm. Sartorius-konsernissa erilaisissa tuotekehityksen, tuotehallinnan, myynnin ja markkinoinnin esimiestehtävissä Suomessa ja Saksassa. Hänellä on suomalainen AMK-insinöörin tutkinto elektroniikan ja automaation alalta sekä brittiläinen MBA-tutkinto liikkeenjohdosta.