Accelerated-ratkaisut Teknologia 17 -messuilla

Rejlers esittelee lokakuun 10.-12. päivä Teknologia 17 –messuilla Accelerated- ohjelmaansa. Accelerated-ohjelma tuo markkinoille valmiita ratkaisuja, joissa digitalisaatio tehostaa perinteistä toimialaosaamista.

Rejlers toimii digitalisaation ja toimialaosaamisen yhdistämisen kärjessä Pohjoismaissa, jo yli 500 asiantuntijaamme työskentelee ICT- ja digitalisaatiopalveluiden parissa.

Accelerated-ratkaisut eri toimialoille  

Rejlersin Accelerated-ohjelma tuo markkinoille uusinta teknologiaa ja perinteistä toimialaosaamista yhdistäviä kokonaisratkaisuja.

Ensimmäiset Accelerated-ratkaisut Accelerated Design, Operation, Performance ja Fleet mahdollistavat lisätyn todellisuuden, oppivien algoritmien ja digitaalisten mallien hyödyntämisen.

Ne tehostavat suunnittelua, kehittämistä, käyttöä ja kunnossapitoa teollisuudessa ja rakentamisessa sekä energian ja infran toimialoilla.     

Osastollamme asiantuntijamme kertovat käytännönläheisistä Accelerated-ratkaisuistamme, jotka sopivat tehostamaan eri toimialojen toimintaa. Esillä on esimerkkejä laajennetun todellisuuden ja analytiikan hyödyntämisestä teollisuuden tuotantoympäristöissä.

Osastomme on hallissa 7, heti päälavan edestä. Osaston numero on 7g138. Vierailemalla osastollamme voi myös osallistua Lenovo Phab 2 Pro älypuhelimen arvontaan.

Rejlersin osastolla rakennetaan yhdessä tehokkaampi digitaalinen tulevaisuus!     

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon messuille pääsee sisään jonottamatta ja veloituksetta.

Rekisteröidy tästä

Messujen omat sivut