Yritys

Rejlers on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista teknisen alan asiantuntijaorganisaatioista Pohjoismaissa. Meillä työskentelee 2100 asiantuntijaa yli 80 toimistossa.

Seppo Sorri ja Helsingin Musiikkitalo, eräs referensseistämme. Kuva: Antti Jussi Savolainen

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina.

Suomessa toimimme 18 paikkakunnalla. Toimistomme ovat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kurikassa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Mikkelissä, Porissa, Porvoossa, Salossa, Savonlinnassa, Tamperella, Turussa, Vantaalla ja Varkaudessa. Lisäksi monet meistä työskentelevät asiakkaidemme tiloissa eri puolella Suomea.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2015 oli noin 38 miljoonaa euroa.

Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -yhtiötä. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä. Yritys on kasvanut tasaisesti. Nyt henkilökuntaa on jo 500. Koko konsernin tavoitteena on, että vuonna 2020 konsernissa on 3030 työntekijää ja sen liikevaihto on 4040 miljoonaa Ruotsin kruunua. Suomen osalta henkilöstötavoite vuonna 2020 on noin 700 työntekijää.

Kasvu on toteutettu sekä rekrytoinnein että yritysostoin. Kasvu ja kehittyminen on toteutettu siten, että yrityksen talous on hyvässä kunnossa ja henkilöstön hyvinvointiin panostetaan. Voimme katsoa tulevaisuuteen hyvin luottavaisina.