Arvomme

Rejlersillä on vahva yrityskulttuuri. Arvomme Menestyvä, Luotettava, Persoonallinen ja Terve on nostettu alas seinältä, mukaan jokapäiväiseen toimintaan. Päätökset syntyvät arvovertailun kautta. Arvomme toteutuvat sekä yrityksen toiminnassa että ihmisten kohtaamisessa.

Luotettava

Yritys on luotettava, kun työntekijämme pyrkivät ylittämään asiakkaan odotukset. Alansa kärkiosaajina tekninen henkilökuntamme antaa Rejlers-tavaramerkille ainutlaatuisen laatuleiman. Lähtökohtana on toimittaa oikeita asioita oikeaan aikaan.

Menestyvä

Menestyvä olemme siksi, että uskallamme ottaa paikkamme ja kilpailla. Emme pelkää vertailua ja meillä on tahtoa ja energiaa parantaa suoritustamme jatkuvasti.

Persoonallinen

Toimintamme on persoonallista. Me Rejlersillä uskallamme olla oma itsemme. Me välitämme. Meidän on helppo nauraa. Huolehdimme yrityksestämme, asiakkaistamme, toisistamme ja itsestämme.

Terve

Terve yritys syntyy ja pysyy voimissaan yhteistoimintamme kautta. Rejlers-konsernissa olemme luoneet parhaat mahdolliset edellytykset sille, että työntekijämme voivat huolehtia omasta terveydestään. Varmistamme myös, että yrityksen talous on hyvässä kunnossa kaikissa tilanteissa.