Töissä Rejlersillä

Olemme yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista teknisistä suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä Pohjoismaissa. Työskennellessäsi meillä olet tärkeä osa meitä ja meidän kehitystämme.

Voit työskennellä 18 paikkakunnalla Suomessa. Palveluksessamme on noin 500 ammattilaista. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers-konsernia. Vuonna 1942 perustettu konserni työllistää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä yhteensä noin 2100 henkilöä.

Rejlers on edelleen perustajansa Rejlerin perheen omistuksessa. Se näkyy toiminnassamme, samoin kuin yrityskulttuurissamme.

Nopea kasvumme tarkoittaa uusia kehittymismahdollisuuksia. Ne voivat olla esimerkiksi uusia työtehtäviä asiantuntijaroolissa tai johtotehtävissä, uusia haasteita uusien asiakkaiden parissa.

Haluamme säilyttää, mutta myös kehittää yrityskulttuuriamme, joka näkyy työpaikoillamme ilona, ystävyytenä ja kunnioituksena. Koulutamme esimiehiämme parempaan johtamiseen. Kaikille työntekijöille pidetään säännölliset kehityskeskustelut, joissa suunnitellaan tulevaa ja keskustellaan työsuhteen asioista.