Avoimet työpaikat

Uutta energiaa Rejlersille! Rekrytoimme jopa 60 henkilöä kampanjamme aikana. Avoimet työpaikkamme suunnittelussa, konsultoinnissa ja projektitoimituksissa teollisuuden, energian, rakentamisen sekä infran toimialoilla löydät täältä.

Toimimme nyt 18 paikkakunnalla Suomessa ja palveluksessamme on yli 500 ammattilaista. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers-konsernia. Vuonna 1942 perustettu konserni työllistää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yhteensä noin 2100 henkilöä.

Rejlersin harjoittelijahaku vuodeksi 2017

Rejlersin Kultahippu-harjoittelijaohjelma etsii parhaita insinööri– ja DI-harjoittelijoita vuoden 2017 keväälle, kesälle ja syksylle.

Valikoituna Kultahippuna osallistut aina oikeisiin asiakasprojekteihin. Lisäksi harjoittelijaohjelmaan kuuluu tapaaminen yrityksen toimitusjohtajan kanssa sekä HR- ja viestintäammattilaisten valmennukset, joiden aiheina ovat mm. CV:n päivitys, työhakemus ja itsensä markkinointi.

Hae Kultahipuksi "Avoimet työpaikat Rejlersillä" -sivulla. Käsittelemme harjoittelijahakemukset, jotka ovat saapuneet kotisivujemme kautta ja tallentuneet rekrytointijärjestelmäämme.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Huom: jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa. Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea, Mozillaa tai Safaria.

Rejlersillä arvomme Menestyvä, Luotettava, Terve ja Persoonallinen on nostettu alas seinältä, mukaan jokapäiväiseen toimintaan. Päätökset syntyvät arvovertailun kautta. Arvomme toteutuvat sekä yrityksen toiminnassa että ihmisten kohtaamisessa.

Olemme kiinnostuneet erikoisosaamisestasi, vaikka juuri nyt emme näillä sivuilla ilmoittaisikaan avoimista tehtävistä. Mikäli uskot, että juuri Sinulla olisi annettavaa meille, niin ilmoita kyvyistäsi vapaamuotoisella hakemuksella, jonka lähetät  rekry@rejlers.fi osoitteeseen.

Jos haluaisit työskenellä Rejlersillä Ruotsissa, klikkaa tästä. Jos taas kiinnostut Norjan avoimista työpaikoistamme, klikkaa tästä.